Hollis+Miller Architects
HOME  |  SEARCH  |  PRESS ROOM  |  CAREERS  |  CONTACT US

Keep up with Hollis + Miller's move to Corrigan Station - Follow Our 2016 Move

Charrette Wall: Collaborative space featuring writing walls mixed with technology.

Focus: Focus zones provide opportunities for daily balance between ideation and development.

Media Wall: Digital collaboration wall provides opportunities collaborate at large scales.

Kitchen: Rejuvenate space will provide a place for the staff to unwind and refresh.

Section: A communicating stair connects all three levels of the workplace to connect the interdisciplinary teams.

It'll Be Amazing.

Design of Our Space

The design of our new space will be about unifying our two offices in the heart of the Kansas City architectural community. Additionally, our space will reflect who we are as a firm and how we work – collaboratively and how our interdisciplinary teams function as one large family. The design revolves around our focus to inspire learning, co-creation of design with clients and partners, and our focus on our purpose: empowering communities through smart and inspiring learning environments that have a rewarding and a successful impact for our clients and those they serve.

About Corrigan Station

Corrigan Station is listed on the National Registry of Historic Places. Also known as the Thomas Corrigan Building, the building was built by the four daughters of building contractor and real estate developer,Thomas Corrigan. Originally the first floor and basement housed a federal post office, known as The Gateway Station – thus, the project’s new identity as Corrigan Station.